Van oprichting tot nu

Elektro Service Nijmegen B.V.

Ontstaan
Medio begin 2019 hebben Marcel Polman voormalig directeur en eigenaar van elektro technisch buro 2H en Adrie Rademakers directeur van Areha Installaties/Rademakers Elektro Hapert, de handen ineengeslagen en hun krachten gebundeld onder de naam van Elektro Service Nijmegen B.V., beiden al ruim 35 jaar ervaring in de elektro techniek.
Ons bedrijf
Elektro Service Nijmegen B.V. is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. Door de goedgevulde orderportefeuille kunnen naast het vaste personeelsbestand van 15 eigen monteurs, altijd nog eens extra monteurs worden ingezet. Het is er dan ook behoorlijk druk.
Marcel Polman en Adrie Rademakers zijn het gezicht van het installatiebedrijf. Kennis van de snel voortschrijdende technische ontwikkelingen en het inspelen op de behoefte van de zeer uiteenlopende opdrachtgevers is een van de kenmerken van dit gezonde en gestaag groeiende bedrijf.
Maar vooral door de persoonlijke begeleiding en contacten met de opdrachtgevers, kennen Marcel en Adrie hun klanten als geen ander.
Samen met zijn kantoorteam, calculatie en werkvoorbereiding, voeren zij een trefzekere regie en leveren zodoende een hoog probleemoplossend vermogen.